Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre aposta pels serveis socials

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre aposta pels serveis socials
21/10/2011

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha celebrat, aquest divendres, el seu Ple Ordinari. Un Ple que, tal i com ha remarcat el president del Consell Comarcal, Lluís Soler, ha estat marcat “pel gran caràcter social dels punts que s’han aprovat a l’ordre del dia”. Per aquest motiu, Soler ha destacat “la tasca social que realitza diàriament el Consell Comarcal. Una tasca que ajuda a moltes famílies a mantenir l’estat del benestar”.

Al llarg del plenari, i entre d’altres temàtiques, s’han aprovat tres qüestions rellevants pel que fa al seu caràcter social. En primer lloc, s’ha aprovat, per unanimitat, la convocatòria d’ajuts al desplaçament d’alumnes d’educació obligatòria. Així, el Consell Comarcal del Baix Ebre ajudarà econòmicament, sempre que es compleixen els requisits objectius i de renda per càpita, a les famílies que visquin a més de 4 quilòmetres del centre d’ensenyament referenciat.

En segon lloc, s’ha ratificat, amb unanimitat, la presentació d’al•legacions al PUOSC 2012 i l’aprovació del document tècnic. Així, el Consell Comarcal del Baix Ebre podrà adquirir un nou vehicle de transport adaptat. Un fet que ha volgut destacat el president del Consell Comarcal, Lluís Soler. El president ha manifestat que “amb la futura adquisició d’aquest nou vehicle adaptat, el Consell Comarcal aposta clarament per facilitar i millorar el transport de les persones discapacitades, amb problemes de mobilitat i persones grans amb dependència”. Un vehicle que es podrà adquirir l’any vinent, en part, gràcies a la subvenció de més de 46.000 euros que rebrà el Consell Comarcal.

En tercer lloc, durant el plenari també s’han aprovat, per unanimitat, les ajudes al Premi Projecte Jove 2011. D’aquesta manera, el Consell Comarcal del Baix Ebre té la voluntat de guardonar les millors iniciatives juvenils engegades per persones físiques o entitats sense ànim de lucre radicades al Baix Ebre.

Finalment, en el plenari d’avui ha pres possessió el nou conseller comarcal d’Esquerra Republicana, Sr. Jordi Monclús Doliu, que substitueix, al Sr. Gervasi Aspa.