Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre aprova 766 ajuts de menjador

 
El Consell Comarcal del Baix Ebre aprova 766 ajuts de menjador
12/09/2011

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i la consellera d’Ensenyament, Roser Caballería, han presentat les dades de la primera adjudicació dels ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2011/2012, així com les dades de transport i del menjador obligatori.

Soler ha destacat que des del Consell Comarcal s’ha realitzat una “gestió acurada, precisa i correcta” dels ajuts de menjador i ha destacat que “els temes socials relacionats amb l’ensenyament són per al Consell Comarcal del Baix Ebre assumptes de primer ordre que, per tant, requereixen un èmfasi important”. En aquest sentit, Soler ha agraït la tasca dels tècnics ja que els alumnes beneficiaris ja podran disposar de la resolució de l’ajut de menjador a partir del dimarts 13 de setembre.

En la primera adjudicació d’aquest curs 2011/2012 s’han presentat 1103 sol·licituds, de les quals s’han aprovat 766 ajuts a raó de 376.000€. El nombre d’ajuts aprovats és superior al dels darrers anys com a conseqüència de la situació econòmica actual. Tanmateix, cal destacar que hi ha encara 69 sol·licituds pendents de valorar per manca de documentació.

En relació al transport escolar, per aquest nou curs acadèmic hi ha 943 alumnes que faran ús d’aquest servei. En total, es realitzaran diàriament 24 rutes d’autobús i 7 de taxi. Paral·lelament, des del Consell Comarcal es garanteix la gratuïtat del servei de menjador escolar a 723 alumnes de secundària que han de desplaçar-se a un municipi veí per assistir al centre d’ensenyament.

Aquesta mateix tarda i després de la roda de premsa d’explicació de l’inici del curs per part del Consell Comarcal, el president i la consellera d’Ensenyament s’han reunit amb les AMPA i els directors de tots els centres d’ensenyament de la comarca per a explicar detalladament les dades del menjador i transport escolar, coincidint amb l’inici d’aquest nou curs escolar.