Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre celebra el Dia Internacional per l’Alliberament LGBTI+ i convoca una jornada de microrelats

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre celebra el Dia Internacional per l’Alliberament LGBTI+ i convoca una jornada de microrelats
28/06/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha penjat aquest mes de juny la bandera LGBTI+ a la façana de l’edifici comarcal amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull per l’alliberament LGBTI+ avui 28 de juny, una jornada que té l’objectiu de reivindicar els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans* i intersexuals a poder viure amb igualtat de drets i lliures de discriminacions i violències. També avui s’obre el termini per participar en la jornada de microrelats  amb la temàtica ‘Soc com soc, i punt!’, que s’allargarà fins al 15 de setembre i en què els primers 40 participants gaudiran d’una passejada pel riu Ebre a bord del Sirgador.

Pel que fa a l’extensió dels microrelats no han de superar les 150 paraules i s’han d’enviar per correu a l’adreça microrelatlgbti@gmail.com, amb nom o pseudònim. L’organització contactarà amb els primers quaranta participants per convocar-los a la jornada de lectura i posada en escena d’algun dels textos participants que es farà al Sirgador, navegant per l’Ebre.

D’altra banda, el Consell Comarcal del Baix Ebre s’adhereix a la declaració institucional del 28 de juny i el pròxim 30 de juny participarà en la ‘Jornada sense etiquetes 2022’, que tindrà lloc a Tivissa.