Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre commemora el Dia Internacional de les Dones

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre commemora el Dia Internacional de les Dones
16/03/2023

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha organitzat un acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, un acte que ha tingut lloc a EbreTerra, Deltebre, i en què s'han reivindicat els drets de les dones i la necessitat de treballar per eliminar els estereotips, la discriminació laboral i salarial i la violència masclista. "Els ens locals ens hem de comprometre i treballar per construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d'homes i dones", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Durant l'acte la senadora i delegada del Consell Consultiu de Dones, Vanessa Callau, ha llegit la declaració institucional del 8M aprovada per la Generalitat, que reivindica el feminisme. També han participat en l'acte la directora dels serveis territorials d'Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà i la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra.

La commemoració del 8M ha comptat amb l'actuació de dansa 'EntreCubs' de la companyia Entrelles, una fusió de moviments i diferents estats interpretatius i emotius. Per tancar l'acte, l'Associació Local de Dones de la Cava i l'Associació de Dones de Deltebre han elaborat un tast de dolços típics.