Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi Solidaritat 2021

Imatge
 
Premi Solidaritat 2020Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi Solidaritat 2021
21/09/2021

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha convocat el Premi Solidaritat 2021, una iniciativa amb què la institució comarcal pretén reconèixer i premiar persones que destaquen per l'excel·lència de la seua tasca i trajectòria de servei a la comarca. La candidatura haurà de ser presentada per una entitat que vulgui reconèixer la tasca d'especial rellevància en l'àmbit social, humanitari o de voluntariat realitzada per algun dels seus membres. "En aquesta edició hem modificat les bases del premi Solidaritat, que fins ara reconeixia la millor iniciativa social o solidària duta a terme per una entitat pública o privada al Baix Ebre, per reconèixer la trajectòria de les persones que fan possible aquests projectes", ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Pel que fa al guardó, hi ha un primer premi de 1.000 euros i un segon de 500 euros. El destinatari d'aquest premi serà l'entitat que ha presentat la candidatura, que haurà de presentar una memòria curricular del candidat/a on s'expose quina ha estat la tasca que ha dut a terme. Cada entitat podrà presentar una única candidatura.

Quant al termini de presentació de candidatures és obert fins al 31 d'octubre de 2021. El jurat està format pel president del Consell Comarcal, la consellera comarcal de Serveis a les Persones i un representant de cada grup polític comarcal, que avaluaran les candidatures presentades tenint en compte el grau d'implicació amb l'entitat de la persona candidata, el grau de transformació de l'acció realitzada, l'afectació de l'acció sobre el conjunt de la comarca, així com el grau d'afectació de l'acció duta a terme en relació amb el reforç de la cohesió social, la lluita contra les desigualtats, igualtat de gènere i LGTBI.

El guanyador es donarà a conèixer abans de final d'any en el marc de l'acte d'entrega dels Premis Baix Ebre 2021. L'edició del 2020, el Premi Solidaritat se'l va emportar el Club Esportiu Futbol Avatars per la realització d'un torneig de futbol per a xiquets i xiquetes d'entre 8 i 10 anys, amb l'objectiu de recollir beneficis per a la investigació contra el càncer infantil.

Finalment, l'empresa Acciona patrocina la convocatòria d'aquest premi.

 

>> Més informació sobre el premi aquí