Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre distribueix més de 22.000€ en ajuts individuals de desplaçament

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre distribueix més de 22.000€ en ajuts individuals de desplaçament
13/03/2013

L’ens comarcal del Baix Ebre ha adjudicat, per aquest curs 2012-2013, 22.950€ en ajuts individuals de desplaçament. Aquests ajuts es destinen als alumnes empadronats a la comarca del Baix Ebre que cursen segon cicle d’educació infantil, educació primària, ensenyament secundari obligatori o educació especial, que viuen a 4km o més de distància del centre educatiu referenciat pel Departament d’Ensenyament i que no disposen de transport públic urbà o de transport escolar col•lectiu.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquests ajuts esdevenen necessaris per donar un impuls a l’equilibri territorial entre els diferents nuclis de població, disseminats i urbanitzacions de la comarca”. Segons Soler, l’elevat nombre d’ajuts sol•licitats demostra que aquests són necessaris per a moltes famílies del Baix Ebre.

Al seu torn, la vicepresidenta de Foment de la Cohesió Social, Roser Caballeria, ha esmentat que “amb aquests ajuts s’intenta garantir que alumnes que visquin a una distància considerable del centre escolar i que no tenen transport escolar col•lectiu, puguin desplaçar-se a l’escola amb una compensació econòmica en funció del seu lloc de residència”.

Per al curs 2012-2013, l’ens comarcal del Baix Ebre ha rebut 87 sol•licituds. D’aquestes, 77 han estat aprovades, en una única adjudicació, amb un import de 22.950 €.