Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre edita la publicació Mosaic de Contrastos per tal de promocionar el turisme a la comarca

El Consell Comarcal del Baix Ebre edita la publicació Mosaic de Contrastos per tal de promocionar el turisme a la comarca
29/07/2013

L’ens comarcal del Baix Ebre ha presentat aquest matí la publicació “El Baix Ebre, Mosaic de Contrastos”, l’últim dels 3 materials turístics dissenyats per tal de promocionar el turisme de la comarca, donar a conèixer els municipis del territori i mostrar els conceptes més representatius que configuren el Baix Ebre.

A l’acte de presentació han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el conseller de Turisme, Alfredo Ferré, el vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, i el conseller de Polítiques d’Integració i Cultura, Joan Font.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquesta publicació ha d’esdevenir una carta de presentació de la comarca del Baix Ebre atès que representa els diferents municipis i els conceptes turístics més atractius”.

Per la seva banda, el conseller de Turisme, Alfredo Ferré, ha manifestat que “amb aquesta edició, es complementa la promoció que es realitza des dels municipis més grans, i es dóna suport i difusió als municipis que no disposen d’un Patronat de Turisme propi”. Ferré ha afegit que “pàgina rere pàgina podem copsar la gran riquesa que disposa aquesta comarca”.

La publicació, de 44 pàgines, està dividida en dues parts. Una primera, en la qual es detallen el conceptes més atractius del territori: Parc Natural del Delta de l’Ebre, Parc Natural dels Ports, la Via Verda, platges i cales, camins de gran recorregut, gastronomia, el Renaixement i el patrimoni històric i natural. Per a Soler, tots aquestes conceptes “defineixen d’una manera clara quina és la realitat de la comarca i també la seva idiosincràsia”. I una segona part que, d’una manera visual, fa un repàs als diferent municipis del territori.

La presentació del Mosaic de Contrastos clou el material turístic editat pel Consell Comarcal del Baix Ebre per aquesta campanya estiuenca. I és que el Mosaic de Contrastos s’uneix a la campanya “d’Oberts al Turisme en Català”, presentada el passat mes de juny i realitzada conjuntament amb la Confederació de Comerç de Catalunya, i el tríptic de la Via Verda amb el seu recorregut que inclou la nova ruta cicloturista que transcorre entre Tortosa i Deltebre que esta en procés d’execució.

Enllaços relacionats