Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre, el Campus de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Tortosa organitzen la VI diada de la Via Verda al Baix Ebre

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre, el Campus de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Tortosa organitzen la VI diada de la Via Verda al Baix Ebre
03/11/2011

El proper diumenge 13 de novembre es realitza, per sisena vegada, el dia de la Via Verda al Baix Ebre. Una diada que està organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Tortosa, i que anima a tothom a recórrer amb bicicleta, a partir de les 10h, els 9 quilometres de distància entre el Campus de la URV de les Terres de l’Ebre i l’antiga estació d’Aldover.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha animat a tota la gent a participar en un acte que, per a Soler, ha de permetre “donar a conèixer, encara més, el tram de la Via Verda al Baix Ebre”. Alhora, el president del Consell ha volgut destacar la implicació de la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Tortosa en l’organització de l’acte.

Per la seva banda el director del Campus de les Terres de la URV, Azael Fabregat, ha explicat que la “Diada s’ha organitzat per celebrar la posada en marxa del nou edifici del campus a Remolins, i que és la primera d’una sèrie d’activitats que s’organitzaran fins a finals d’any, per a que la comunitat universit{ria i el territori celebri aquest fet”.

Cal remarcar que, al llarg de la Diada de la Via Verda, es repartiran entrepans a tots el participants i, els més menuts de 10 anys, rebran un obsequi. La Diada compta, també, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Aldover, el Consell Esportiu del Baix Ebre, Fàbregues, l’Esplai Ciclista, Pequeland i el restaurant Via Verda.