Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb una representació de la Confederació de Comerç de Catalunya

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb una representació de la Confederació de Comerç de Catalunya
04/07/2012

Al llarg de la reunió s’ha presentat la campanya “Oberts al català” que, realitzada per la confederació de Comerç de Catalunya, té la finalitat principal de promocionar la llengua catalana en el comerç, en el serveis i en el turisme.

En aquesta trobada han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el Vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miguel Ángel Fraile, el vicepresident de les Terres de l’Ebre de la Confederació de Comerç, Pasqual Chacón, i el delegat de la Confederació de Comerç a les Terres de l’Ebre, Joan Vila.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “la llengua catalana s’ha de cuidar i defensar des de tots els àmbits, i en especial des del sector del comerç, per tal que aquesta continuï sent una eina potent de difusió i representació de la cultura i societat catalana”. Per aquest motiu, Soler ha apuntat que “des del Consell Comarcal del Baix Ebre donem suport explícit a aquesta campanya de promoció de la nostra llengua”.

En el transcurs de la reunió també s’han analitzat diferents temàtiques i problemàtiques actuals relacionades amb el món del comerç.