Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre homenatja tres treballadors que es jubilen

El Consell Comarcal del Baix Ebre homenatja tres treballadors que es jubilen
28/12/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha fet un acte de reconeixement a tres treballadors de la institució comarcal que s’han jubilat durant aquest 2020. Concretament han estat Agustí Labèrnia, xofer, que durant els últims onze anys ha treballat al Consell; Teresa Ruiz, treballadora familiar, que ha prestat el seu servei a la comarca durant els últims quinze anys i Teresa Salvadó, la primera treballadora familiar del Consell, que va iniciar la seua tasca fa vint-i-nou anys.

“Hem de reconèixer la tasca de les persones que han dedicat la seua trajectòria professional al Consell Comarcal, al servei de les persones del Baix Ebre i que ara inicien una altra etapa de la seua vida”, ha dit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que ha lliurat als homenatjats un petit obsequi.

També s’ha fet un reconeixement a la treballadora familiar Carme Marro, que enguany fa vint-i-cinc anys que treballa al Consell Comarcal del Baix Ebre.  A l’acte d’homenatge, que s’ha celebrat sense públic, hi han assistit els portaveus dels diferents grups comarcals.