Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Viver d’Empreses reben la visita del director general de joventut de la Generalitat de Catalunya

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Viver d’Empreses reben la visita del director general de joventut de la Generalitat de Catalunya
04/10/2012

Aquesta visita ha permès mostrar la realitat empresarial del Viver i centre de negocis Baix Ebre Innova al director general de Joventut, Toni Reig, mitjançant un recorregut per les instal•lacions i despatxos del recinte. El recorregut realitzat també ha servit per donar a conèixer quina és la situació actual de les empreses ubicades al Viver d’Empreses i intercanviar inquietuds i suggerències amb el joves emprenedors.

En aquest recorregut, també han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis, i la coordinadora territorial de Joventut, Teresa Marcelino. En aquest sentit, i aprofitant la visita, s’ha realitzat una reunió amb la qual el president de l’ens comarcal i el president de Baix Ebre Innova han detallat al director general quins són els projectes de futur del Viver d’Empreses.

Abans, Reig ha visitat les instal•lacions del Consell Comarcal del Baix Ebre acompanyat del president del Consell Comarcal i la vicepresidenta de Foment de la Cohesió Social, Roser Caballeria, i ha signat el llibre d’honor de l’ens comarcal. En el transcurs d’aquesta visita s’ha aprofitat per tractar diferents temàtiques de competència del Consell Comarcal en matèria de joventut.