Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa posen en marxa una nova edició del curs Mini MBA: Business Essentials

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa posen en marxa una nova edició del curs Mini MBA: Business Essentials
21/09/2012

Aquest és un curs intensiu d’extensió universitària de la Universitat Rovira i Virgili, organitzat conjuntament pel Consell Comarcal del Baix Ebre i per la Cambra de Comerç de Tortosa mitjançant l’Escola de Negocis per Empresaris del Baix Ebre (ENPE), que té com a finalitat proveir una base de coneixements sòlida i integrada de quatre àrees fonamentals de qualsevol organització: gerència, persones, finances i màrqueting.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i el gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, han realitzat la presentació del curs. Soler ha destacat que “aquest curs s’emmarca com una de les accions en l’aposta estratègica que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre en l’àmbit de la dinamització econòmica”. Segons el president de l’ens comarcal, “el curs ha de generar un impuls a les empreses del territori”.

Per la seva banda, el gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, ha subratllat que “la realització d’aquest Mini MBA és una oportunitat de formació i especialització per als empresaris del territori”.

El curs Mini MBA: Business Essentials és impartit per professors de la URV i de la Fundació de la URV. Les sessions es realitzen a la seu de l’ens comarcal del Baix Ebre. El curs ha començat aquest divendres a les 9.00 del matí amb la classe “Lideratge i fortaleses” impartida per Joan Ramon Alabart. En total, el Mini MBA: Business Essentials, té una durada de 48 hores i s’allargarà fins al proper mes de novembre.