Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i la Confederació de Comerç de Catalunya presenten la campanya “Oberts al turisme al Baix Ebre”

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre i la Confederació de Comerç de Catalunya presenten la campanya “Oberts al turisme al Baix Ebre”
21/06/2013

Aquesta campanya, realitzada juntament entre l’ens comarcal i la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), té la finalitat de donar a conèixer als turistes els trets característics i rellevants de la comarca del Baix Ebre i potenciar la llengua catalana com a element representatiu i identificatiu. En aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Ebre és la primera administració que signa aquest conveni i que adapta l’opuscle al territori.

El fulletó, que en breu estarà disponible als diferents punts d’informació turística de la comarca i als ajuntaments, combina els atractius turístics, culturals i històrics de la comarca juntament amb el comerç i recomanacions per als turistes. Al mateix temps, també incorpora adreces i telèfons d’interès per als visitants del territori.

En l’acte de presentació, que s’ha realitzat en el marc de la III Jornada de Dinamització Comercial de la CCC que ha acollit la seu de l’ens comarcal, han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president de la CCC, Pere Llorens, el secretari general de la CCC, Miquel Àngel Fraire, el president de la CCC a les Terres de l’Ebre, Pascual Chacón, i el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquest opuscle s’emmarca en l’aposta decidida que realitza l’ens comarcal per tal de dinamitzar el turisme de la comarca i donar a conèixer, entre d’altres, els trets culturals, gastronòmics i històrics que la conformen”.

Per la seva part, el president de la Confederació de Comerç de Catalunya, Pere Llorens, ha volgut agrair “la col·laboració del consell comarcal per tal d’adaptar aquesta guia a la seva comarca”. Per a Llorens, aquesta campanya és rellevant ja que “informa als visitants de Catalunya quina és la identitat del nostre país, la nostra llengua i, al mateix temps, també indica una sèrie de recomanacions turístiques”.

III Jornada de Dinamització Comercial

L’ens comarcal ha estat la seu de la tercera jornada de dinamització comercial organitzada per la Confederació de Comerç de Catalunya. Aquest acte ha esdevingut una trobada per a l’intercanvi professional d’experiències i bones pràctiques que s’estan duent a terme en les associacions, en els gremis i en les unions de botiguers del comerç al detall català. La cloenda de la jornada ha anat a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.