Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l'Ajuntament de Roquetes homenatgen una veïna centenària, Concepció Chavarria

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l'Ajuntament de Roquetes homenatgen una veïna centenària, Concepció Chavarria
17/01/2023

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l'Ajuntament de Roquetes han homenatjat una veïna de Roquetes, Concepció Chavarria Espuny, amb motiu de la celebració del seu centenari. L'acte ha tingut lloc avui dimarts al vespre al saló de plens de l'ajuntament de Roquetes i hi ha assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; l'alcalde de Roquetes, Ivan Garcia i la regidora de Qualitat de Vida, Cinta Garcia, així com familiars de l'homenatjada, entre els quals la seua germana de 97 anys.

Concepció Chavarria té dos fills, 4 nets i una besneta. Tot i que actualment viu a Roquetes és de Tortosa, on ha viscut la major part de la seua vida i on tenia una botiga de queviures al barri de Ferreries, on venia fruita i verdura del seu hort. Actualment, Concepció, gaudeix amb les visites al seu hort. 

La centenària va rebre una placa de reconeixement per part del Consell Comarcal del Baix Ebre, una altra placa de l'Ajuntament de Roquetes, la medalla centenària del departament de Drets Socials i un ram de flors.