Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Institut Català de la Dona celebren la Jornada d’Emprenedoria Femenina

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Institut Català de la Dona celebren la Jornada d’Emprenedoria Femenina
09/11/2012

Més de 40 dones han participat en la jornada d’emprenedoria femenina que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Institut Català de la Dona. Aquesta jornada ha tingut la finalitat de fomentar l’esperit emprenedor i incentivar la presa de mesures que contribueixen a l’aparició de noves iniciatives empresarials.

A la jornada, que ha començat a les 10h del matí i s’ha celebrat a l’auditori de Baix Ebre Innova, han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el conseller d’Infància i Adolescència, Ruben Lallana, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, i la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre, Carme Valls.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “en l’àmbit de la dinamització econòmica, des del Consell Comarcal estem treballant per alleugerir i donar facilitats a tota aquella gent que té idees de negoci”. Soler ha afegit que “en el cas de les dones aquest fet genera un valor afegit important a potenciar”.

El president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha donat la benvinguda a les participants. Royo ha explicat que les instal•lacions de Baix Ebre Innova “són una aposta decidida i ferma per dinamitzar l’economia de la comarca i del territori mitjançant, entre d’altres, l’ajuda als joves emprenedors i la formació ocupacional”.

La jornada ha estat configurada per diferents xerrades que han donat suport a totes les dones emprenedores i també aquelles que tenen una idea o projecte per emprendre. En aquest sentit, s’ha realitzat la xerrada Impulsem l’Emprenedoria a càrrec de Noemí Monsó, tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Per altra banda, Josep Luque, tècnic de Dinamització Econòmica de Baix Ebre Innova, ha presentat el servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre i de Baix Ebre Innova. Més tard s’ha presentat Econia SL, regentada per Meritxell Barroso, com a exemple d’un cas d’èxit i, finalment, s’ha realitzat una dinàmica de grup per intercanviar experiències i idees entre les assistents dirigida per Noemí Monsó.