Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre i REPSOL signen el conveni de col•laboració per a la prestació de serveis públics d’àmbit social de l’any 2012

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre i REPSOL signen el conveni de col•laboració per a la prestació de serveis públics d’àmbit social de l’any 2012
19/12/2012

En un acte celebrat a l’ens comarcal, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i el Director de la Unidad de Negocio España de REPSOL, Javier Moro, han signat un conveni de col•laboració per a la prestació de serveis públics en l’àmbit social. Un conveni que permetrà al Consell Comarcal del Baix Ebre rebre una aportació de 25.000€ en conceptes socials relatius a l’any 2012 que finalitzem.

En aquest acte també han assistit la vicepresidenta d’Atenció a les Persones, Júlia Celma, el vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, el conseller comarcal d’Habitatge, Antoni Montagut, el conseller comarcal d’Infància i Adolescència, Rubén Lallana, i el conseller comarcal d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Rafel Tomàs.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha agraït la col•laboració de REPSOL i ha destacat que “aquest conveni ha esdevingut essencial per tal d’ajudar a sufragar els costos del servei de transport adaptat i eliminar, d’aquesta manera, un dèficit econòmic estructural que es venia arrastrant any a any”. A més, segons el president, aquest acord que avui s’ha materialitzat ha permès “que els usuaris dels servei de transport adaptat tinguin, a hores d’ara, tarifes econòmiques més baixes seguint criteris lineals i no de distància i que aquestes, alhora, es bonifiquin en funció de la capacitat econòmica dels usuaris” . Per a Soler, aquest fet és determinant per avançar cap a una major cohesió social i adaptar-se simultàniament a un context econòmic advers.

Per la seva banda, el Director de la Unidad de Negocio España de REPSOL, Javier Moro, ha donat suport a la tasca i l’aposta que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre en l’àmbit de les polítiques socials. Moro, ha destacat que “una de les línies de treball de REPSOL és impulsar iniciatives que suposin un valor afegit per a la societat i que ajudin a desenvolupar l’educació, la integració, la sostenibilitat i el benestar”.

Tant el Consell Comarcal del Baix Ebre com REPSOL, comparteixen plenament la tasca de donar suport a les persones que necessiten assistència per tal de poder accedir, amb els mitjans adequats, als serveis assistencials que els hi corresponen pel fet de tenir la mobilitat reduïda per circumstàncies físiques, mentals o d’edat. Així, amb l’assignatura del conveni de col•laboració, ambdues parts ratifiquen el seu compromís per a la prestació de serveis públics en l’àmbit social.