Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia a l’ Institut de Camarles els controls de qualitat del servei dels menjadors escolars

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia a l’ Institut de Camarles els controls de qualitat del servei dels menjadors escolars
14/11/2011

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, la consellera de Foment de la Cohesió Social, Roser Caballeria, el conseller de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, i el gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre, Kilian Franch, han visitat el centre d’ensenyament secundari de Camarles per tal realitzar un seguiment i control de la qualitat del servei de menjadors escolars que gestiona l’ens comarcal.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquestes visites permeten comprovar, de primera mà, la qualitat del servei de menjador que gestiona l’ens comarcal”. Soler ha subratllat que “d’aquesta manera es podrà conèixer si l’empresa adjudicatària ofereix una alimentació saludable i satisfactòria per a tots els alumnes”.

Per la seva banda, la consellera de Foment de la Cohesió Social, Roser Caballeria, ha manifestat que “és imprescindible garantir que els menjadors que gestiona el Consell Comarcal funcionin de forma correcta i que la qualitat del menjar que ofereixin sigui l’adequada”.

Aprofitant el control de qualitat del servei dels menjadors escolars, la representació del Consell Comarcal s’ha citat amb la cap d’estudis de l’ Institut de Camarles i també amb el gerent de l’empresa Cuina i Gestió, adjudicatària del servei de menjador.

Aquesta visita s’emmarca amb l’inici de controls de qualitat que realitzarà el Consell Comarcal del Baix Ebre als diferents centres de la comarca que disposin de menjador escolar gestionat per l’ens comarcal. Paral•lelament, la visita també servirà per reunir-se amb els directors dels centres d’ensenyament per tal de conèixer el funcionament de tots aquells aspectes que són responsabilitat de l’ens comarcal.

En total, quasi bé 800 alumnes gaudeixen del servei de menjador escolar a la nostra comarca. En aquest sentit, cal recordar que el Consell Comarcal del Baix Ebre gestiona el servei de menjador de sis instituts d’Ensenyament Secundari de la comarca -Institut Joaquim Bau, Institut Cristòfol Despuig, Institut de Camarles, Institut de Roquetes, Institut Blanca d'Anjou del Perelló i Institut Mare de Déu de la Candelera de l’Ametlla de Mar- i d’un centre d’atenció educativa preferent, l’Escola Remolins de Tortosa.