Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el programa d’inserció laboral per a joves i aturats de llarga durada

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el programa d’inserció laboral per a joves i aturats de llarga durada
30/01/2013

Aquest programa realitzat per l’ens comarcal beneficia, entre els dos col•lectiu, a 40 demandants d’ocupació. El curs que s’imparteix, que s’emmarca en el ram de l’hostaleria i la restauració, s’anomena Operacions bàsiques de restaurant i bar. Aquest combina una part teòrica i una part pràctica, i permetrà als alumnes accedir al mercat laboral amb un contracte de 6 mesos en una empresa relacionada amb l’àmbit del curs realitzat.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest curs de formació ocupacional té l’objectiu d’ajudar i orientar als joves a accedir al mercat laboral”. Per aquest motiu, Soler ha animat als alumnes a aprofitar el màxim el curs ja que “en l’actual conjuntura econòmica, aquest suposa una gran oportunitat per ampliar coneixements en un àmbit determinat i adquirir experiència professional”.

Per la seva banda, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha subratllat que “amb la realització d’aquest curs s’obre un ventall de noves possibilitats dins del mercat laboral atès que el sector de la restauració i l’hostaleria és un dels més rellevants de la comarca”.

El curs d’ Operacions bàsiques de restaurant i bar, que s’imparteix a les instal•lacions de l’ens comarcal, finalitzarà el 30 de novembre d’aquest mateix any. En aquest sentit, els alumnes que superin el curs rebran un certificat de professionalitat que els permetrà accedir al mercat laboral en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració.

Cal afegir que al llarg del curs s’oferirà suport i s’orientarà als alumnes de manera individualitzada per tal que identifiquin i desenvolupin els seus recursos i competències.