Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia els cursos de formació ocupacional al Viver d’Empreses

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia els cursos de formació ocupacional al Viver d’Empreses
02/01/2013

L’ens comarcal del Baix Ebre, a través del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova, ha posat aquest matí en funcionament el curs de Soldadura amb elèctrodes i revestit TIG, el primer dels tres cursos de formació ocupacional que s’ofereixen aquest any 2013.

A la inauguració del curs han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, el conseller delegat de Baix Ebre Innova, Joan Font, i el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest curs s’integra en l’aposta per la formació ocupacional que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre a través del Viver d’Empreses”. Soler ha subratllat que la finalitat principal del curs “és que tots els alumnes assoleixin els coneixements impartits en el curs per tal d’especialitzar-se en un sector diferent i facilitar, d’aquesta manera, la seva sortida al mercat laboral”.

El curs de Soldadura amb Elèctrodes i revestit TIG compta amb la participació de 18 alumnes i s’allargarà fins al proper mes de juliol. En total es realitzaran 680 hores dividides en una part teòrica i una part pràctica. Aquesta última part es durà a terme a diferents empreses de la comarca especialitzades en aquest sector. Els alumnes que superin el curs rebran un certificat de professionalitat.

Aquest curs s’emmarca en l’aposta formativa que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre mitjançant el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova A part de l’esmentat curs, al llarg de l’any també es realitzarà el curs d’Operacions bàsiques de restaurant i bar, i Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions.