Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre obté el Segell Infoparticipa de la UAB

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre obté el Segell Infoparticipa de la UAB
11/05/2021

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va lliurar ahir el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència comunicativa del seu web al Consell Comarcal del Baix  Ebre.  Un reconeixement que el rector de la UAB, Javier Lafuente, va descriure com el “guardó de referència” en el camp de les bones pràctiques de comunicació local durant l’acte d’entrega del segell, que va tenir lloc a l’Auditori de la UAB.

“Les administracions hem de comunicar-nos amb la ciutadania de forma transparent i entenedora. Des del Consell Comarcal del Baix Ebre estem compromesos amb una governança transparent, seguirem treballant perquè totes les persones de la comarca coneguen i puguen accedir i participar en les accions que desenvolupem”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que va assistir a l’acte presencial per recollir el Segell Infoparticipa que es va celebrar amb un aforament restringit per motius de seguretat sanitària. 

Concretament, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha aconseguit una puntuació del 96% i és un dels onze consells comarcals del país que ha obtingut aquest guardó. Enguany, un total de 135 administracions públiques catalanes han rebut el Segell Infoparticipa, un projecte que gestiona el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la UAB.

També van assistir a l’acte de lliurament dels guardons el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé; el catedràtic i director del Grup d’Investigació ComSET (UAB), Armand Balsebre i la catedràtica de Llengua Espanyola a la UB, Estrella Montolío, que va dedicar la seua intervenció al concepte del “dret a entendre”, ja que, segons va explicar, “la qüestió no és només accedir a la informació sinó que sigui intel·ligible”.