Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un cicle de seminaris de màrqueting digital

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un cicle de seminaris de màrqueting digital
19/05/2021

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través el projecte Baix Ebre Avant, ha programat un cicle de seminaris de màrqueting digital que començarà el pròxim 3 de juny i que tindrà lloc al viver d’empreses Baix Ebre Innova. En concret, enguany es desenvoluparan un total de sis seminaris en què els assistents aprendran les tècniques per la creació d’un web, comerç electrònic, llenguatge SEO o publicitat a internet.

L’objectiu general del cicle de seminaris és oferir a les empreses els coneixements necessaris per a la creació d’una estratègia de màrqueting i un lloc web competitiu per a millorar la seua visibilitat en línia i incrementar la seua productivitat. Aquests seminaris van adreçats a empreses i autònoms i els interessats poden apuntar-se a un dels seminaris o a tota la programació.

El cicle de seminaris de màrqueting digital s’allargarà fins al mes d’octubre.  Hi haurà sessions teòriques i pràctiques, i es combinarà la modalitat presencial i en línia. “Els empresaris i autònoms que participen en aquests seminaris seran capaços de crear una estratègia de màrqueting digital que els permetrà millorar i incrementar la productivitat i el rendiment i, per tant, contribuiran a la creació d’ocupació”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.

 

>> Inscripcions aquí