Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en funcionament el curs d’Atenció sociosanitària per a persones dependents

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en funcionament el curs d’Atenció sociosanitària per a persones dependents
08/02/2013

Aquest, que s’emmarca en l’oferta formativa que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre mitjançant el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova, té la finalitat de formar als alumnes en l’àmbit sociosanitari.

Els alumnes inscrits, un total de 20, realitzaran 470 hores d’un curs que s’allargarà fins al proper mes de juliol i que compta amb pràctiques que es realitzaran a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Amb la superació d’aquest curs s’obté un certificat de professionalitat amb el qual es pot treballar tant en institucions públiques com privades d’arreu de l’Estat.

A la inauguració ha assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, i el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis. Soler, que ha donat la benvinguda als alumnes, ha destacat que “aquestes polítiques de formació ocupacional que realitza l’ens comarcal han de suposar, a tots els alumnes que superin el curs, una oportunitat per ampliar els seus coneixements i per tindre èxit en la recerca de feina”.

El president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha animat als alumnes “a aprofitar i gaudir del curs per tal d’adquirir els màxims coneixements possibles en aquest sector”. I és que per a Xavier, la possibilitat de superar el curs “ofereix noves portes laborals a tots els participants”.

En la mateixa línia, el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis, ha emfatitzat amb “la rellevància d’aprofitar el curs de la millor manera possible ja que aquest sector, en un futur, esdevindrà important dins de la comarca”.

Aquest curs s’emmarca en l’oferta formativa que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre mitjançant el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. En total es realitzen cinc cursos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que tenen com a objectiu la formació en un camp específic per tal de facilitar la sortida laboral dels alumnes.