Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre realitza la xerrada “reptes de l’acolliment i l’adopció avui”

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre realitza la xerrada “reptes de l’acolliment i l’adopció avui”
20/03/2013

L’ens comarcal del Baix Ebre ha organitzat una conferència per analitzar quins són els actuals reptes dins de l’àmbit de l’acolliment i l’adopció. Aquesta xerrada ha estat impartida pel Dr. Pere Amorós, professor titulat de la Universitat de Barcelona i especialista de renom en aquest sector.

A l’acte han assistit la Vicepresidenta d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Baix Ebre, Júlia Celma, i la coordinadora d’Infància i Adolescència, Maribel Meix. Celma ha destacat que “aquesta conferència s’emmarca en un cicle de xerrades que es realitzen des del departament per tal de fomentar el coneixement en aquest sector de l’acolliment i de l’adopció”. Al mateix temps, Celma també ha destacat “la gran tasca diària de sensibilització que realitzen els diferents professionals que treballen al departament”.

La xerrada, que ha omplert el saló de plens del consell comarcal, ha analitzat l’actual situació de l’acolliment i de l’adopció i, al mateix temps, també ha destacat els actuals reptes relacionats en aquesta qüestió.