Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre renova diversos trams de la Via Verda de la Val de Zafan afectats pels aiguats del novembre de 2020

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre renova diversos trams de la Via Verda de la Val de Zafan afectats pels aiguats del novembre de 2020
03/06/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat les obres de reparació de diversos trams del Camí Natural Via Verda de la Zafan afectats pels aiguats dels dies 5 i de novembre de 2020. El temporal va accelerar el procés de deteriorament del camí a Jesús i Aldover, on s'ha aixecat part del ferm, s'han fet més grans els clots i s'han fet malbé els vorals.

Pel que fa al cost d'aquesta actuació, que ha estat adjudicada a l'empresa Construccions 3G SA, és de 100.752,43 euros. L'obra ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona de 50.000 euros. "És necessària l'adequació i manteniment dels diferents trams de la Via Verda per garantir la seguretat dels usuaris", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que ha recordat l'aposta del govern comarcal pel cicloturisme.

Quant al termini d'execució de l'obra és de dos mesos i concretament s'actuarà a Aldover i a Jesús, en aquest últim cas a la rampa de l'àrea de descans.