Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre repara el ferm de la Via Verda entre Roquetes i Jesús

El Consell Comarcal del Baix Ebre repara el ferm de la Via Verda entre Roquetes i Jesús
30/06/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat les obres de reparació del ferm del tram compartit del Camí Natural Via Verda de la Zafán entre Roquetes i Jesús (Tortosa). Els treballs d’asfaltat de la via s’executaran avui al matí per la qual cosa la via restarà tallada i la previsió és que al migdia ja quede restablert el trànsit.

El ferm del Camí Natural Via Verda de la Val Zafán entre Roquetes i Jesús presenta degradacions en el ferm i donat que és una via molt transitada per usuaris, tant a peu com en bicicleta, s’han dut a terme els treballs de manteniment. Concretament, l’actuació consisteix en la realització del fresat del paviment existent, la realització del reg asfàltic i la col·locació d’una capa d’anivellament, així com una capa d’acabament amb mescla bituminosa en calent. Uns treballs que tenen un cost de 32.432,52 euros i que realitza l’empresa Arnó Infraestructuras.

“És necessari revertir el deteriorament de la Via Verda en el tram entre Roquetes i Jesús per garantir la seguretat dels usuaris”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que ha recordat l’aposta del govern comarcal pel cicloturisme. En aquest mateix tram, l’empresa pública Tragsa realitza les obres de renovació de la barana de fusta que serveix de protecció a la vorera.