Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre revalida el segell Infoparticipa de transparència amb una puntuació del 100%

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre revalida el segell Infoparticipa de transparència amb una puntuació del 100%
02/05/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha obtingut el segell Infoparticipa 2021 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en reconeixement a les bones pràctiques comunicatives basades en els criteris de qualitat i transparència. Un segell que la institució comarcal ja va rebre el 2020 i que enguany assoleix amb una puntuació del 100%. El Consell Certificador es va reunir el passat 28 d’abril i va aprovar per unanimitat les propostes de guardons 2021 de l’informe sobre transparència presentat per l’equip del projecte Infoparticipa, el grup d’investigació Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència.

Concretament, la pàgina web del Consell Comarcal del Baix Ebre compleix amb els 49 indicadors avaluats i millora la puntuació assolida el 2020 (un 96%), quan l’ens comarcal va rebre per primera el guardó a la transparència. “Estem molt satisfets amb la puntuació aconseguida; hem fet un esforç per arribar al 100%, per assolir la màxima transparència, perquè estem compromesos amb una governança transparent”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

L’acte de lliurament dels segells Infoparticipa amb què la UAB premia la transparència dels webs de les institucions públiques catalanes tindrà lloc el pròxim 9 de maig a la sala d’actes del Rectorat de la UAB.