Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre se suma al conveni Córner de la Diputació

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre se suma al conveni Córner de la Diputació
16/02/2023

El Consell Comarcal del Baix Ebre s'ha adherit al Conveni Córner de la Diputació de Tarragona amb l'objectiu de sumar esforços i estratègies per traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de les Terres de l'Ebre i propiciar que la visiti. El vicepresident de l'ens comarcal, Ivan Garcia, ha assistit a la presentació del conveni, que ha tingut lloc al Museu de Tortosa.

Enguany, han signat el conveni 27 ens locals i associacions empresarials ebrenques (incloent-hi el Patronat de Turisme de la Diputació), 8 més que l'any passat.

El conveni, que enguany arriba a la 15à edició a les Terres de l'Ebre, permetrà que tots els participants tinguin presència en 10 fires nacionals, estatals i internacionals, generals de turisme o especialitzades en algun àmbit (turisme actiu, enoturisme o observació d'ocells) i en una campanya de comunicació conjunta, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona. D'aquesta manera, es facilita que diferents entitats turístiques públiques i privades puguin participar en aquestes accions independentment de la seva dimensió i a preus competitius.

En aquest sentit, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha assenyalat que el Córner "és una molt bona opció per als signants, i alhora una oportunitat, ja que els permet arribar millor i més lluny amb l'ajut del Patronat de Turisme de la Diputació i de les marques turístiques que gestionem: Terres de l'Ebre i Costa Daurada".

La inversió global i conjunta que recull el Conveni Córner 2023 serà de 147.959 €. D'aquest import, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre assumirà un total de 114.259 €, xifra que representa el 77% del total de la inversió conjunta.