Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre signa un conveni de col•laboració amb REPSOL

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre signa un conveni de col•laboració amb REPSOL
26/10/2011

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i el Director de la Unidad de Negocio España de REPSOL, Javier Moro, han signat aquesta tarda un conveni de col•laboració per a la prestació de serveis públics en l’àmbit social. Un conveni que permetrà a l’ens comarcal del Baix Ebre rebre una aportació de 20.000€.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha volgut agrair, en tot moment, la col•laboració de REPSOL. Una col•laboració que per a Soler esdevé més rellevant atès l’actual conjuntura econòmica. Per aquest motiu, Soler ha destacat que “aquest acord mostra que des del Consell Comarcal s’està fent un esforç important per sufragar els costos de la part no finançada en fons públics dels serveis socials que presta l’ens comarcal”. Així, Soler ha qualificat aquest acord “com un èxit per garantir la viabilitat econòmica de diferents serveis d’àmbit social i no repercutir-ho íntegrament en els usuaris en un context d’adversitat econòmica”.

Per la seva banda, el Director de la Unidad de Negocio España de REPSOL, Javier Moro, també agraït, ha mostrat el seu suport a les polítiques socials que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre. Així, ha destacat que “una de les prioritats de REPSOL és establir compromisos estables amb els entorns i col•lectius més propers als llocs on desenvolupa les seves activitats industrials”. Conseqüentment, Moro ha emfatitzat que des de REPSOL s’està treballant per “impulsar iniciatives que afavoreixin el desenvolupament de la societat i que contribueixin a l’educació, a la integració i a la sostenibilitat i benestar”.

Tant el Consell Comarcal del Baix Ebre com REPSOL, comparteixen plenament la tasca de donar suport a les persones que necessiten assistència per tal de poder accedir, amb els mitjans adequats, als serveis assistencials que els hi corresponen pel fet de tenir la mobilitat reduïda per circumstàncies físiques, mentals o d’edat. Així, amb l’assignatura del conveni de col•laboració, ambdues parts ratifiquen el seu compromís per a la prestació de serveis públics en l’àmbit social.