Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre tanca l’exercici del 2019 amb un resultat pressupostari positiu i el destina al pagament de proveïdors

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre tanca l’exercici del 2019 amb un resultat pressupostari positiu i el destina al pagament de proveïdors
09/04/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha tancat l’exercici del 2019 amb un resultat pressupostari positiu de 345.256 euros i un romanent de tresoreria de 284.729 euros. Atès aquest resultat econòmic positiu, la institució comarcal atendrà el pagament de les factures presentades per proveïdors fins al 31 de març. “Amb aquest pagament s’atendrà a les factures de moltes petites empreses i autònoms que tenen l’activitat aturada a causa de la crisi sanitària, com és el cas dels establiments adherits al projecte del Tiquet Fresc”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Així ho ha avançat avui el president del Consell Comarcal del Baix Ebre durant la reunió de portaveus dels grups comarcals, una reunió que es duu a terme setmanalment de forma telemàtica per fer un seguiment de l’activitat del Consell.  També se celebrarà de forma telemàtica la comissió informativa de Governació el pròxim 20 d’abril, on es presentarà el resultat pressupostari de 2019 i posteriorment se’n donarà compte al ple.

Pel que fa a la pròxima sessió plenària ordinària del Consell Comarcal del Baix Ebre tindrà lloc el 24 d’abril i se celebrarà de forma telemàtica, el mateix format que tindran les comissions informatives mentre s’allargue l’estat d’alarma decretat per l’Estat per la situació de crisi sanitària.

Durant la reunió de portaveus dels grups comarcals, Faura també ha fet un repàs del funcionament dels diferents serveis de l’ens i de les mesures adoptades per garantir-ne la prestació, així com la salut dels treballadors atesa la situació d’emergència sanitària per la pandèmia del coronavirus.