Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal divulgarà entre els escolars del Baix Ebre l’exposició ‘Més enllà del silenci’

El Consell Comarcal divulgarà entre els escolars del Baix Ebre l’exposició ‘Més enllà del silenci’
Aquesta mostra itinerant, que ja ha estat vista a nou poblacions de la comarca, reivindica el paper de la dona treballadora
14/12/2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre divulgarà el contingut de l'exposició itinerant 'Més enllà del silenci. Oficis i dones rellevants del Baix Ebre' entre els escolars de la comarca. Segons que ha acordat el Consell Consultiu de les Dones, òrgan de participació ciutadana de la institució comarcal, aquesta iniciativa es durà a terme l'any vinent i anirà a càrrec de les diverses associacions de dones que van participar en el muntatge d'aquesta exposició. Seran les mateixes dones les qui explicaran als alumnes de sisè de Primària l'objectiu i contingut de l'exposició fent una especial incidència en l'apartat dedicat a la seva respectiva població.

'Més enllà del silenci' es va inaugurar ara fa un any amb motiu de la celebració del I Congrés de Dones del Baix Ebre i s'ha exposat fins ara nou poblacions de la comarca. Actualment es pot visitar al Casal Cívic d'Alcanar, a la veïna comarca del Montsià, fins el 22 de desembre. Des d'aquest més, l'exposició també es pot visitar de manera virtual a la web de la institució comarcal: www.baixebre.cat.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, va confirmar a les representants del Consell Consultiu de Dones, la inclusió d'una partida al pressupost de 2018 per a la publicació d'un llibre sobre els oficis i les dones del Baix Ebre, projecte que coordinarà la doctora Rosa Queral, actual delegada del Consell Consultiu.