Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal i l’Escola de Cuina Villa Retiro signen un conveni per col·laborar en la formació de futurs cuiners

Imatge
 
El Consell Comarcal i l’Escola de Cuina Villa Retiro signen un conveni per col·laborar en la formació de futurs cuiners
El conveni impulsa la formació de qualitat en el sector de la restauració al Baix Ebre i pretén multiplicar la qualificació de professionals experts
21/12/2017

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, en nom de la institució, i el xef Fran López, en representació de l'Escola de Cuina Villa Retiro, han signat avui un conveni de col·laboració i cooperació per formar en gastronomia a futurs professionals del sector.

El conveni, que té una vigència d'un any, impulsa la formació de qualitat en el sector de la restauració al Baix Ebre i pretén multiplicar la qualificació de professionals experts en gastronomia al territori. Tant la institució comarcal com l'Escola de Cuina Villa Retiro col·laboraran mútuament en la cessió d’espais i maquinària i d'alumnes i professors. Les accions a desenvolupar es concretaran en cursos de formació professional, màsters d'especialització en cuina, cursos monogràfics o jornades, entre d'altres, amb l'objectiu de dinamitzar el sector gastronòmic de les Terres de l'Ebre.

El Consell Comarcal del Baix Ebre compta amb un espai de cuina al centre EbreTerra de Deltebre, des d'on du a terme activitats formatives i de promoció de la cuina i els productes de proximitat del territori.