Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre celebra la seva primera sessió apostant per la col·laboració entre municipis

Imatge
 
El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre celebra la seva primera sessió apostant per la col·laboració entre municipis
07/10/2011

Aquest divendres s’ha celebrat¸ al Consell Comarcal del Baix Ebre, la sessió constitutiva del Consell d’Alcaldes del mandat 2011/2015. Un consell que es realitzarà, com a mínim, cada 3 mesos i que permetrà debatre els assumptes d’interès de la comarca i dels diferents municipis que la conformen.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha detallat al llarg de la sessió que vol “dinamitzar i potenciar” el Consell d’Alcaldes. Per aquest motiu, Soler ha apel·lat a “la implicació i col·laboració per part de tots els Ajuntaments amb la finalitat d’adaptar i perfeccionar els serveis públics que es presten des del Consell Comarcal i els que pot prestar en un futur per aprofundir la col·laboració entre municipis i l’ens comarcal”.

En aquest sentit, el president del Consell, ha demanat als representants dels municipis que participin plenament amb la redacció del nou Programa d’Actuació Comarcal. Un programa que ha de marcar les línies mestres d’actuació al llarg d’aquesta legislatura del Consell Comarcal del Baix Ebre. Per aquest motiu, Soler ha declarat que ”la col·laboració entre tots els agents implicats pot permetre una gestió adequada i satisfactòria per a tots els municipis de la comarca”.

En el transcurs de la sessió, Soler, ha tractat diferents assumptes d’actualitat de l’ens comarcal. D’aquesta forma, s’ha informat als alcaldes dels projectes sol·licitats en el programa d’ajuts 7 comarques i de l’inici del curs escolar. Al mateix temps, el president del Consell ha explicat la presentació d’al·legacions al PUOSC per a la sol·licitud d’un nou vehicle per al transport adaptat. Finalment, s’ha presentat el Pla de protecció civil de la comarca i s’ha informat sobre la redacció dels plans de protecció municipals.

El Delegat del Govern de les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha tractat i ha explicat diferents temàtiques d’actualitat de la comarca en relació al govern de la Generalitat. Al mateix temps, tant Pallarès, com la Directora de Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, com la Directora Territorial de Governació i Relacions Institucionals, Rosa Peig, han resolt els dubtes i qüestions dels diferents Alcaldes i representants dels municipis.