Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, presideix el Consell d’Alcaldes del Baix Ebre

El conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, presideix el Consell d’Alcaldes del Baix Ebre
06/07/2012

En aquesta reunió s’han analitzat diferents temàtiques relacionades amb la comarca del Baix Ebre i els diferents municipis que la conformen. Els alcaldes del Baix Ebre han traslladat, en el marc de la trobada, les preocupacions i problemàtiques que es troben en aquesta situació d’adversitat econòmica en els seus respectius municipis. Alhora, la trobada també ha servit per analitzar diferents projectes d’àmbit municipal i comarcal que s’estan gestionant des dels ajuntaments i des del Consell Comarcal en l’àmbit de la dinamització econòmica i turística.

A part dels alcaldes de la comarca, en aquesta trobada, també han participar el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, el delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, la directora dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació a les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, i els altres vicepresidents del Consell Comarcal del Baix Ebre.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquestes trobades permeten intercanviar directament les inquietuds i propostes de millora dels diferents municipis de la comarca per tal de dinamitzar l’economia i l’ocupació del territori i projectar les línies estratègiques de futur”.

En el marc d’aquesta visita, el Conseller Mena també ha visitat la seu de l’ens comarcal i ha mantingut una reunió amb el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler i altres membres de l’equip de govern. La visita del conseller Mena ha servit per establir ponts de diàleg i de treball entre el Consell Comarcal del Baix Ebre i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.