Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre cessa del govern tots els consellers d’ERC

Imatge
 
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre cessa del govern tots els consellers d’ERC
Enric Roig adopta aquesta decisió davant la moció de censura que li presentaran ERC i PDECat
05/12/2017

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha cessat com a membres del govern comarcal tots els consellers del grup d'ERC i ha constituït un nou equip de govern només amb representants del PSC. Aquesta decisió l'ha pres després de l'anunci efectuat pels grups comarcals del PDECat i ERC de presentar dilluns vinent una moció de censura. "Una decisió que no compartim perquè va en contra del pacte que teníem amb ERC", ha explicat en una roda de premsa on ha comunicat aquesta reestructuració.

D'acord amb la resolució signada, els nous vicepresidents de la institució són José Emilio Bertomeu, Josep Mas, Roser Merlos i Ramon Brull, que juntament amb el president comarcal Enric Roig integren la Comissió de Govern. Aquest òrgan de govern s'ha reunit avui i ha acordat la proposta d'adjudicació de la redacció del projecte constructiu de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) d'Aldover-Xerta.

En una altra resolució, el president comarcal ha establert les diverses delegacions de les comissions informatives i ha assignat als consellers del PSC les noves responsabilitats de govern.