Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb els alcaldes dels municipis per on passa la Via Verda

Imatge
 
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb els alcaldes dels municipis per on passa la Via Verda
14/09/2011

“L’objectiu principal d’aquesta visita és conèixer sobre la realitat del territori les inquietuds dels alcaldes dels municipis en relació a la projecció futura de la Via Verda”. D’aquesta manera, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, definia la finalitat de la visita de diferents representants del Consell Comarcal a la Via Verda en el seu tram pel Baix Ebre.

Al recorregut, que ha durat més de 5 hores, han assistit el president del Consell Comarcal, Lluís Soler; el conseller de Turisme, Alfredo Ferré; el gerent de l’ens comarcal, Kilian Franch, i diversos tècnics del Consell Comarcal.

Al llarg d’aquesta visita s’han realitzat diverses parades amb la finalitat d’escoltar, dialogar i intercanviar opinions i idees amb els alcaldes del la EMD de Jesús i dels municipis de Roquetes, Aldover, Xerta i Benifallet. Al mateix temps, la representació del Consell Comarcal també s’ha reunit amb els responsables de la gestió de les estacions d’Aldover i Benifallet que donen servei de restauració i allotjament a la Via Verda.

En aquest sentit, el recorregut, segons Soler, ha permès “copsar, de primera mà, les mancances actuals d’aquest tram per així treballar conjuntament amb la resta d’administracions per a continuar treballant en el futur per l’adequació i millora de la Via Verda”. I és que, tal i com ha remarcat Soler, la Via Verda “s’ha convertit en un referent turístic de primer ordre i un eix important i vertebrador per als habitants del Baix Ebre que ha d’acabar unint el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports”.