Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El president del Consell Comarcal i la consellera d'EbreTerra visiten l'Espai Cuina de Concactiva

El president del Consell Comarcal i la consellera d'EbreTerra visiten l'Espai Cuina de Concactiva
27/10/2021

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i la consellera comarcal d'EbreTerra, Laura Fabra, han visitat avui les instal·lacions de Concactiva, l'Organisme Autònom de Desenvolupament del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, que gestiona l'Espai Cuina, un viver agroalimentari adreçat a empreses i emprenedors que vulguen desenvolupar un projecte empresarial del sector agroalimentari. Un espai dissenyat per facilitar la posada en funcionament d'una idea i transformar-la en un producte o servei.

La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs; el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Josep M. Vidal i el director de Concactiva, Jordi París, han explicat quins són els serveis que ofereix Concactiva i han detallat el funcionament de l'obrador de productes agroalimentaris. A més de Concactiva disposen d'altres vivers especialitzats com és el Viver de Celleristes, el Molí d'Oli, Baseactiva i el Viver de Cava. "Es tracta d'uns espais que permeten als emprenedors posar en marxa un projecte i valorar la seua viabilitat, abans de fer el pas d'establir-se per compte propi", ha dit Faura.

Finalment, la trobada dels representants de les dues institucions també ha servit per a crear xarxa i col·laborar directament en temes de promoció econòmica.