Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El programa 30 Plus permetrà la contractació subvencionada de 89 persones del Baix Ebre

Imatge
 
El programa 30 Plus permetrà la contractació subvencionada de 89 persones del Baix Ebre
09/10/2023

Aquest dilluns 9 d’octubre el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Antoni Gilabert, acompanyat de la vicepresidenta segona i consellera de Promoció Econòmica, Vanessa Callau, i del vicepresident tercer i president de la Societat Baix Ebre Innova, Sergi Curto, han presentat un nou Programa 30 Plus, un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que pretén afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 anys en situació d’atur, en aquesta anualitat es podran inserir un total de 89 persones gràcies a aquest programa.

“És important ressaltar els bons resultats i l’augment de participants que hem tingut en els últims anys, el 2016 teníem un total de 20 contractes, el 2021 eren 70, el 2022, 80 i este 2023 arribem a un total de 89. Creiem que és un programa que dona molt bons resultats, ja que sabem que un percentatge molt gran d’aquests treballadors s’acaba quedant a l’empresa més enllà de la finalització de la subvenció”, ha comentat el president del Consell Comarcal, Antoni Gilabert.

Aquestes insercions estan disponibles per a totes aquelles empreses, autònoms, societats civils privades o entitats i institucions sense afany de lucre que contractin persones residents al Baix Ebre, exceptuant els residents a Tortosa, i permetran la contractació d’una persona per un període mínim de 6 mesos.

En aquesta convocatòria els perfils preferents són persones majors de 30 anys aturades de llarga durada o persones en situació d’atur majors de 45 anys. El 30 Plus permet a l’empresa obtenir una subvenció de contractació de personal que pot arribar a ser de més de d’11.000€, durant el 2022 entre totes les empreses que es van acollir a l’ajut a través del Consell Comarcal van rebre més de 500.000€.

“Aquest programa permetrà a les empreses del Baix Ebre millorar la seva competitivitat i així poder créixer d’una forma orgànica i que no els suposi un sobreesforç econòmic, volem ajudar i estar al costat del sector empresarial de la comarca” ha destacat el president del Consell Comarcal, Antoni Gilabert.