Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El projecte Reforç Escolar de Creu Roja Joventut de Tortosa obté el Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre

Imatge
 
El projecte Reforç Escolar de Creu Roja Joventut de Tortosa obté el Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre
30/12/2013

L’ens comarcal del Baix Ebre ha celebrat l’acte de lliurament del VIII Premi Solidaritat. Enguany el guardó i el xec de 1.500€ han estat concedits a Creu Roja Joventut de Tortosa pel projecte Reforç Escolar que, dirigit a les persones amb menys recursos i amb risc d’exclusió social, té la finalitat de potenciar l’autonomia dels infants i joves en l’adquisició d’aprenentatges i habilitats socials, i promoure l’educació en valors dels infants.

Aquesta ha estat la vuitena convocatòria del Premis Solidaritat malgrat que durant aquests darrers quatre anys no s’havia convocat. Per aquesta edició, s’ha comptat amb el patrocini de Mike Clark, propietari del restaurant la Bambalina, un espai de restauració ubicat al centre social les Tres Cales de l’Ametlla de Mar.

A l’acte de lliurament han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, la vicepresidenta d’Atenció a les Persones, Júlia Celma, i altres consellers de l’ens. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha manifestat que “des de l’administració s’han de cercar totes les fórmules possibles per tal d’impulsar i ajudar totes aquelles iniciatives i projectes que reforcen la cohesió social i la solidaritat entre els ciutadans, i que generen un valor afegit per a la comarca”.

Per la seva banda, el patrocinador del Premi Solidaritat, l’empresari Mike Clark, ha subratllat que “és un honor poder contribuir amb diferents iniciatives socials i de caràcter benèfic que ajuden, de manera directa, a molts ciutadans”.

El projecte guanyador presentat per Creu Roja Joventut de Tortosa ha estat premiat amb un import de 1.500€. Alhora, aquesta edició, ha comptat amb dos accèssits. D’aquesta manera, el projecte Tàndem presentat per la Universitat Rovira i Virgili i el projecte Obre’t Ebre impulsat per l’Associació Obre’t Ebre han rebut 500€ per tal de dinamitzar la seva tasca.