Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Viver d’Empreses Baix Ebre Innova comença les obres d’ampliació i millora amb l’objectiu de donar més oportunitats als emprenedors de la comarca

Imatge
 
El Viver d’Empreses Baix Ebre Innova comença les obres d’ampliació i millora amb l’objectiu de donar més oportunitats als emprenedors de la comarca
12/03/2013

Aquestes obres i adequacions permetran augmentar el número de despatxos i sales de formació del Viver d’Empreses. En aquest sentit, es realitzaran 6 despatxos addicionals i modulables, 1 sala polivalent per a realitzar formació, 1 sala de coworking i 1 sala de reunions per als viveristes . Aquesta actuació, a part de facilitar el dia a dia dels actuals empresaris instal•lats, també donarà majors oportunitats als emprenedors de la comarca que volen ubicar-se al viver d’empreses.

Per al president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, l’ampliació del Viver d’Empreses és “una aposta decidida de l’ens comarcal per tal de fomentar l’activitat econòmica de la comarca, generar riquesa al territori, donar resposta a les necessitats dels joves emprenedors i adequar les vigents instal•lacions per tal d’impulsar noves oportunitats de treball”. L’ampliació és una necessitat immediata donat que actualment hi ha una ocupació al 100% a les instal•lacions del viver d’empreses. A dia d’avui es compta amb 16 despatxos, 7 naus, 3 sales de formació, l’auditori, el bar i el telecentre.

En la mateixa línia, el president del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha manifestat que “aquesta ha esdevingut una actuació necessària ja que permetrà donar cabuda a tots aquells emprenedors que sol•liciten una plaça al viver per tirar endavant el seu projecte personal”.

Les obres del viver d’empreses, adjudicades a l’empresa Actia Iniciativas, SL, tenen un pressupost d’adjudicació de 298.439,39€. Dels quals, 249.858,54€ estan subvencionats pels ajuts LEADER. Es preveu que les obres finalitzin el proper mes de juny.