Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posa en marxa el curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions

Imatge
 
El Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posa en marxa el curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions
28/02/2012

Aquest matí s’ha inaugurat el quart dels cinc cursos de formació que organitza el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. A primera hora del matí, els alumnes inscrits al curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions han començat les classes a les instal•lacions del Viver d’Empres. En total, els participants realitzaran 470 hores d’un curs que s’allargarà fins al proper mes de juny i que compta amb pràctiques que es realitzaran a l’Hospital de la santa Creu de Jesús.

A la inauguració ha assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis. Soler, que ha donat la benvinguda als alumnes, ha destacat que “la realització d’aquest curs ha d’esdevenir una oportunitat formativa i conseqüentment laboral per a tots els participants”. Paral•lelament, el president del Consell Comarcal ha donat èmfasi amb la rellevància d’aquestes polítiques de formació. Segons Soler “la voluntat del Consell Comarcal és que aquestes polítiques de formació ocupacional esdevinguin polítiques actives d’ocupació per tal que els alumnes aconsegueixin trobar feina amb els nous coneixements formatius i pràctiques a empreses”

Per la seva banda, el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis, ha animat als alumnes a “gaudir i aprofitar el curs al màxim per tal d’ampliar els seus coneixements i les seves aptituds en aquest àmbit laboral”. Llopis ha apuntat que “una vegada els alumnes superin el curs disposaran de més oportunitats laborals”.

Amb la superació d’aquest curs s’obté un certificat de professionalitat amb el qual es pot treballar tant en institucions públiques com privades d’arreu de l’Estat. El currículum professional està configurat per un itinerari formatiu que consta de 9 mòduls i que s’allargarà fins al proper 29 de juny.

Cal recordar que aquest curs s’emmarca en l’oferta formativa que realitza el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. En total es realitzaran cinc cursos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que tenen com a objectiu la formació en un camp específic per tal de facilitar la sortida laboral dels alumnes.