Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posa en marxa el curs de Soldador d’Estructures Metàl•liques Lleugeres

Imatge
 
El Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posa en marxa el curs de Soldador d’Estructures Metàl•liques Lleugeres
06/03/2012

Aquest matí s’ha inaugurat l’últim curs de formació que organitza el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. D’aquesta manera, els 16 alumnes inscrits al curs de Soldador d’Estructures Metàl•liques Lleugeres han començat les classes a les instal•lacions del Viver d’Empres. En total, els participants realitzaran 440 hores d’un curs que s’allargarà fins a finals del proper mes de juny i que compta amb 30 hores de pràctiques a empreses.

A la inauguració ha assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, i el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis. Soler, que ha donat la benvinguda als alumnes, ha manifestat que “una de les prioritats essencials del Consell Comarcal del Baix Ebre és impulsar la dinamització econòmica mitjançant, per exemple, polítiques de formació que s’han de traslladar en polítiques efectives d’ocupació activa”.

Per la seva banda, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha destacat que “la superació d’aquest curs formatiu ha de suposar una oportunitat formativa i laboral per a tots els inscrits ja que aquests aprendran un nou ofici”. Finalment, el gerent de Baix Ebre Innova, Joaquim Llopis, ha animat als alumnes a “gaudir i aprofitar el curs al màxim per tal que aquest sigui profitós i beneficiós per a tots els inscrits”.

Cal recordar que aquest curs s’emmarca en l’oferta formativa que realitza el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. En total s’han programat cinc cursos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que tenen com a objectiu la formació en un camp específic per tal de facilitar la sortida laboral dels alumnes.