Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Els alumnes de la Fundació Mercè Pla es formen en cuina a Ebre Terra

Els alumnes de la Fundació Mercè Pla es formen en cuina a Ebre Terra
28/02/2023

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i la consellera comarcal d'Ebre Terra, Laura Fabra, han visitat avui l'alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI) d'auxiliar d'hoteleria: cuina i càtering, que la Fundació Mercè Pla imparteix a l'espai de cuina d'Ebre Terra, a Deltebre. També hi ha assistit la directora tècnica de la Fundació Mercè Pla, Laura Beltran; la directora del centre, Sara Acosta i l'exgerent, José Manuel Agramunt. L'alumnat ha preparat un aperitiu per tal de posar en pràctica els coneixements adquirits.

Aquest és el tercer curs que la Fundació Mercè Pla imparteix els mòduls pràctics del PFI d'auxiliar d'hoteleria a les instal·lacions d'Ebre Terra i en aquesta edició hi participen un total de vuit alumnes. La crisi de la Covid-19 va fer que la Fundació Mercè Pla necessités un espai vàlid per realitzar la formació, un espai que permetés mantenir l'activitat social i docent.

Concretament, l'alumnat de la Fundació Mercè Pla utilitza les instal·lacions d'Ebre Terra un parell de dies a la setmana. "La voluntat del Consell Comarcal del Baix Ebre és col·laborar amb la Fundació Mercè Pla en el seu objectiu social, així com facilitar l'ocupació de l'espai cuina d'Ebre Terra", ha manifestat Faura.

La Fundació Mercè Pla, entitat referent en l'atenció social de diversos col·lectius a les Terres de l'Ebre, desenvolupa un ampli ventall d'activitats entre les quals destaca el Centre Especial de Treball com un servei destinat a la inserció laboral en règim de treball protegit de persones amb discapacitat.