Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Els alumnes de l’IES Deltebre visiten les instal·lacions del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova

Imatge
 
Els alumnes de l’IES Deltebre visiten les instal·lacions del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova
03/11/2011

Més de 25 alumnes del centre d’ensenyament secundari de Deltebre han visitat aquest matí les instal·lacions del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova. D’aquesta manera, els alumnes han conegut de primera mà la realitat del Viver i han observat, mitjançant una xerrada, com l’autoocupació és una sortida a tenir en compte en l’actual conjuntura econòmica.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha subratllat que “aquesta visita ha d’ajudar als joves a copsar que l’emprenedoria és una opció real i assolible per a tothom”. Així, Soler ha animat als alumnes a esforçar-se i implicar-se amb els seus estudis per tal d’adquirir una formació adequada que els permeti una major garantia d’èxit una vegada decideixin entrar al mercat laboral.

Paral·lelament, el president del Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha destacat que “aquestes visites es realitzaran amb altres centres de la comarca ja que és una bona fórmula per a què els alumnes coneguin el funcionament d’aquestes instal·lacions”. Al seu torn, Royo, també ha animat als alumnes a seguir esforçant-se en la seva carrera acadèmica.

Al llarg de la visita, els alumnes han rebut una xerrada anomenada Mites i Realitats de l’Activitat Emprenedora. En aquesta, un tècnic del Viver d’Empreses, ha parlat, reflexionat i analitzat les falses creences i els mites que existeixen a l’hora d’emprendre, al voltant del propi emprenedor i sobre la creació d’empreses. Així, l’objectiu d’aquesta ha estat explicar detalladament a l’alumnat que l’autoocupació és una opció molt vàlida i adequada per poder incorporar-se, actualment, al mercat de treball.