Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Els consells comarcals de les Terres de l’Ebre presenten un audiovisual amb tecnologia 3D per reforçar la imatge turística del territori

Imatge
 
Els consells comarcals de les Terres de l’Ebre presenten un audiovisual amb tecnologia 3D per reforçar la imatge turística del territori
21/03/2013

Amb la finalitat de destacar les característiques úniques i pròpies de la marca Terres de l’Ebre, i impulsar la dinamització del turisme del territori, els quatre consells comarcals han presentat un vídeo, realitzat amb tecnologia 3D, que destaca les potencialitats i els atractius turístics de la zona.

A la presentació, realitzada al cinemes Oscar de Roquetes, han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, el conseller portaveu del govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Antonio Suárez, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Montsià, Mari Cruz Sabaté, el delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, i altres representants institucionals i del sector del turisme de les Terres de l’Ebre.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest projecte ha d’esdevenir un vídeo ambaixador de tota la riquesa i tots els atractius turístics que representen a les Terres de l’Ebre“. Per a Soler, la “singularitat i la promoció del paisatge del nostre territori ha de permetre dinamitzar el turisme i, conseqüentment, generar riquesa”.

L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha manifestat que “un producte d’aquestes característiques ens permetrà promocionar encara millor els valors culturals i històrics de les Terres de l’Ebre”. En la mateixa línia, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha subratllat que “aquest vídeo transmet perfectament la realitat, la importància i els valors de les nostres terres”.

Per la seva banda, el conseller portaveu del govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Antonio Suárez, ha manifestat que “que vivim en unes terres privilegiades i això ho hem d’explicar fora del nostre territori per tal que tothom pugui valorar el nostre paisatge”. Al seu torn, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Montsià, Mari Cruz Sabaté, ha apuntat que “aquest ha estat un projecte important que hem de difondre i exportar-ho al major nombre de gent”.

Finalment, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha destacat “que aquest és un clar exemple que quan les quatre comarques ens unim i promocionem conjuntament tots aquests valors naturals, paisatgístics, culturals i gastronòmics, esdevenim un destí turístic de primer ordre”.

El banc audiovisual i d’imatges de les Terres de l’Ebre està composat per una col•lecció d’imatges del territori i dos vídeos realitzats amb tecnologia 3D. Una versió curta, de només 4 minuts, que presenta una composició més dinàmica i la música del qual ha estat cedida pel grup Xeic!, originari de Rasquera.

I, també, una versió més extensa, de 15 minuts, que està configurat per un muntatge que invita a la reflexió i al pensament mitjançant unes imatges úniques del territori.

Aquesta peça audiovisual ha estat l’última tasca realitzada pel consorci de dinamització turística de les Terres de l’Ebre. Un consorci composat pels consells comarcals del territori i que actualment es troba en fase de liquidació. Al llarg de la seva existència, el consorci ha realitzat diferents projectes per dinamitzar i impulsar el turisme a la zona.