Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Es presenten més de 90 imatges al II Concurs de Fotografia a Instagram del Consell Comarcal del Baix Ebre

primer premi, Juanjo Gómez Jarque (@juanjogomezjarque)Imatge
 
segon premi Joan Ramon Bo Casanova (@jonlevik)Imatge
 
tercer premi Jordi Fernández (@jordi.fernandez.99)Imatge
 
Es presenten més de 90 imatges al II Concurs de Fotografia a Instagram del Consell Comarcal del Baix Ebre
13/10/2022

Més de 90 imatges s’han presentat al II Concurs de Fotografia a Instagram convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i centrat en imatges del Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava. Per tal de participar en aquest concurs calia publicar fotografies d’aquesta via verda a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #FotoCarriletdelaCava22.

Els membres del jurat, format pels portaveus de tots els grups en representació a l’ens comarcal i el fotògraf professional i guanyador de l’anterior edició del premi Òscar Lanau, s’han reunit aquesta setmana per valorar les imatges i han decidit concedir el primer premi a Juanjo Gómez Jarque (@juanjogomezjarque), amb una dotació de 200 euros per una imatge de la via en què es poden observar dos ciclistes i el canal.

Pel que fa al segon premi serà per Joan Ramon Bo Casanova (@jonlevik), amb una dotació de 125 euros, amb una original fotografia de la via verda i un quadre en primer pla amb la imatge de la locomotora i, finalment, el tercer guardó se l’emportarà Jordi Fernández (@jordi.fernandez.99), amb una dotació de 50 euros, amb una imatge en primer pla d’una bicicleta a la via.

Aquest premi compta amb el suport de l’empresa Acciona i l’entrega dels guardons tindrà lloc el pròxim mes de desembre en un acte públic al saló de plens del Consell Comarcal, on també es lliuraran els premis Acció Jove i Emprenedoria.