Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

La brigada del Consell Comarcal del Baix Ebre s'amplia amb cinc treballadors incorporats a través del Pla d'Ocupació de la Diputació

Imatge
 
La brigada del Consell Comarcal del Baix Ebre s'amplia amb cinc treballadors incorporats a través del Pla d'Ocupació de la Diputació
22/12/2022

La brigada del Consell Comarcal del Baix Ebre s'ha ampliat amb la incorporació de cinc treballadors que formen part del pla d'ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona. L'objectiu d'aquest pla és afavorir la inserció al mercat laboral de les persones en situació d'atur i, alhora, condicionar entorns naturals i urbans dels municipis.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha donat avui la benvinguda als nous treballadors a la institució comarcal. "El pla d'ocupació de la Diputació ens permet reforçar la brigada de manteniment del Consell i actuar principalment a la Via Verda de la Val de Zafan, un actiu turístic que supera els 400.000 usuaris anuals", ha manifestat Faura.

Així, els integrants del Pla d'Ocupació Baix Ebre es dedicaran a la neteja i el desbrossament de camins, el manteniment i la senyalització del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan i del Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava, amb l'objectiu de millorar la seguretat de visitants i usuaris.

A més, el personal del pla d'ocupació durà a terme altres actuacions de manteniment a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre, el Viver d'Empreses Baix Ebre Innova i Ebre Terra.

Pel que fa a la durada del pla d'ocupació és de sis mesos, un període durant el qual els integrants rebran formació complementària dirigida a millorar les seues habilitats personals i professionals, així com afavorir la seua posterior intervenció al mercat laboral.