Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Més de 200 persones de la tercera edat participen en la conferència “Dormir bé per viure més i millor” realitzada pel Dr. Estivill

Imatge
 
Més de 200 persones de la tercera edat participen en la conferència “Dormir bé per viure més i millor” realitzada pel Dr. Estivill
01/12/2012

L’auditori del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova ha acollit aquest matí la conferència “Dormir bé per viure més i millor” que ha realitzat el Dr. Estivill i que ha estat organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre amb la col·laboració de l’Obra Social de La Caixa.

En aquesta jornada han participat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, la vicepresidenta d’Atenció a les Persones, Júlia Celma, el conseller d’Esports i Joventut, Carlos Gilabert, el president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, el director de l’oficina de La Caixa de Deltebre, Àngel Salvador, i representants polítics dels ajuntaments de la comarca.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha donat la benvinguda a tots els assistents a la conferència. Soler, que ha explicat l’aposta que realitza el consell comarcal amb les polítiques socials, ha destacat que “aquesta activitat s’emmarca en la dinamització del consell consultiu de la gent gran”. Per al president, aquest “ha de constituir un òrgan obert i dinàmic per atendre les inquietuds de la gent gran i, alhora, fer d’altaveu d’aquest col·lectiu”. Per finalitzar, Soler ha donat les gràcies a La Caixa per la col·laboració que realitza amb el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Per la seva banda, la vicepresidenta d’Atenció a les Persones, Júlia Celma, ha destacat que “en l’àmbit de la gent gran, la finalitat del Consell Comarcal del Baix Ebre és oferir activitats formatives per tal de donar a conèixer nous aspectes relacionats amb la tercera edat”.

Al seu torn, el director de l’oficina de La Caixa de Deltebre, Àngel Salvador, ha explicat que “des de la nostra entitat, ja des dels seus inicis, un dels nostres compromisos històrics és donar suport a la gent gran”.

La conferència realitzada pel Dr. Estivill ha analitzat com dormen les persones grans i ha explicat els diferents canvis d’hàbit que es produeixen en el son a mesura que anem complint anys. Al mateix temps, també s’han donat consells i suggerències per tal de millorar la qualitat del son, i el Dr. Estivill ha respost les preguntes i inquietuds del públic.

Aquesta conferència s’ha emmarcat en les activitats que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre en el sector de la gent gran. En aquest sentit, des de principis de novembre l’ens comarcal realitza un cicle de xerrades als diferents casals de Gent Gran que ho sol·liciten. Aquest cicle de conferències analitza, entre d’altres, temes com ara la Llei de la dependència, el maltractament a la gent gran, la gent gran com a persones consumidores, el joc com a eina educativa, etc.