Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Pau Galan, de l'escola Divina Pastora de Vinallop i Roger Bertomeu, de l'escola sant Miquel de Deltebre, guanyadors del Concurs de Cartell i d'Escriptura i Lectura de la Taula de Salut Mental al Baix Ebre

Imatge
 
Juan José Osorio, accèssit del concurs d'escriptura i lecturaImatge
 
Roger Bertomeu, primer premi concurs d'escriptura i lecturaImatge
 
Sabina Ayala, accèssit del concurs de cartellsImatge
 
Pau Galan, primer premi del concurs de cartellsImatge
 
Pau Galan, de l'escola Divina Pastora de Vinallop i Roger Bertomeu, de l'escola sant Miquel de Deltebre, guanyadors del Concurs de Cartell i d'Escriptura i Lectura de la Taula de Salut Mental al Baix Ebre
22/03/2023

Pau Galan, de l'escola Divina Pastora de Vinallop i Roger Bertomeu, de l'escola Sant Miquel de Deltebre, han estat els guanyadors del Concurs de Cartell i del d'Escriptura i Lectura de la Taula de Salut Mental de les Terres de l'Ebre a la comarca del Baix Ebre. També ha rebut un accèssit Sabina Ayala, de l'institut de Roquetes, en la categoria de cartells, i Juan José Osorio, de l'escola Divina Pastora de Vinallop, en la categoria d'Escriptura.

Uns premis que s'han lliurat avui a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre i que han consistit en un diploma i un val de 100 euros per bescanviar en material escolar o llibres, a cadascun dels guanyadors i de 50 euros en el cas dels l'accèssits.

Pel que fa a la temàtica del concurs ha estat 'La salut mental i benestar social. És la prioritat', amb l'objectiu de sensibilitzar i desestigmatitzar els problemes de salut mental, especialment entre el col·lectiu més jove. És per això que es va convidar a participar-hi als infants i joves d'entre cinquè de primària i quart d'ESO dels centres educatius de la comarca.

A l'acte d'entrega dels premis hi ha participat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i la coordinadora dels serveis educatius als serveis territorials d'Educació de les Terres de l'Ebre, Alícia Lores. "És molt important visibilitzar i desestigmatitzar les malalties de salut mental, per tal de poder-ne fer prevenció", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

La Taula de Salut Mental de les Terres de l'Ebre és un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball de col·laboració per promocionar l'atenció integral de la salut mental al territori. Hi estan implicats tots els agents relacionats amb l'atenció en salut mental: entitats del tercer sector, serveis i recursos relacionats amb la salut mental, l'administració pública local i comarcal, la Diputació i la representació territorial de conselleries i organismes de la Generalitat.

>>Consulta els treballs premiats