Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Repsol renova el compromís amb el servei de transport adaptat que presta el Consell Comarcal del Baix Ebre

Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Imatge
 
Repsol renova el compromís amb el servei de transport adaptat que presta el Consell Comarcal del Baix Ebre
28/11/2022

El servei de transport adaptat que presta el Consell Comarcal del Baix Ebre rebrà un any més el suport de l'empresa Repsol, que ha renovat el seu compromís amb la signatura d'un conveni mitjançant el qual fa efectiva una aportació econòmica de 20.000 euros al servei. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, s'ha reunit avui amb els representants de l'empresa, Eva Romero Giron, gerent Decomissionat Espanya i Algèria i Enrique Caamaño, gerent d'Operacions Casablanca.

Repsol manté aquest compromís de col·laboració des de l'any 2011, amb la voluntat de fixar compromisos estables amb els entorns i col·lectius més propers als llocs on desenvolupa la seua activitat industrial, impulsant iniciatives que afavoreixen el desenvolupament de la societat. "La situació econòmica i social actual fa que aquest servei sigui cada vegada més sol·licitat i l'aportació de Repsol en garanteix la continuïtat", ha explicat Faura.

El servei de transport adaptat té com a finalitat facilitar el transport de les persones amb discapacitat, dificultat de mobilitat o persones grans amb dependència, als centres socials d'atenció especialitzada de la comarca (centres de dia o centres ocupacionals). Actualment són usuàries d'aquest servei un total de 97 persones de Roquetes (33), Deltebre (29), l'Aldea (11), l'Ametlla de Mar (8), Aldover (4), Xerta (3), Tivenys (3), Benifallet (3) i Camarles, el Perelló i l'Ametlla de Mar (amb 1 usuari cadascun).

Quant a la flota de vehicles del Consell Comarcal que presten el servei està formada per cinc vehicles, amb distintes capacitats d'usuaris, i que realitzen quatre rutes per atendre les demandes dels usuaris. Pel que fa al cost anual del servei és d'uns 280.000 euros, finançat pel departament de Drets Socials i el copagament dels usuaris.

Renovació vehicles
Enguany es renovarà un dels vehicles i al pressupost del Consell Comarcal del 2023 s'ha inclòs l'adquisició d'un altre vehicle de transport adaptat amb un cost de 137.000 euros.