Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Un centenar d'infants i joves participen en les activitats del Servei d'Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre

Imatge
 
Un centenar d'infants i joves participen en les activitats del Servei d'Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre
14/07/2021

El Servei d'Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre, conegut com "La Tribu", ofereix aquest estiu un centenar de places per infants i joves d'entre 3 i 16 anys de la comarca. Es tracta d'un servei gratuït integrat dins el Servei d'Intervenció Socioeducativa. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra i l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, han visitat aquest matí el servei que es duu a terme a l'escola Sant Jordi de l'Ametlla, amb una vintena de places.

"Es tracta d'un servei molt necessari que ofereix a infants i joves activitats de lleure i que els garanteix dos àpats diaris", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura. Durant aquests dos mesos, el Consell Comarcal assumeix l'esmorzar i dinar dels assistents al servei, es distribuiran un total de 3.700 menús.

A més de l'Ametlla de Mar aquest mes de juliol el Servei d'Atenció Diürna del Consell Comarcal del Baix Ebre també presta el servei a Roquetes, a l'escola Marcel·lí Domingo; a Deltebre, a les instal·lacions del col·legi Sant Miquel i a l'Aldea, a les antigues escoles de l'estació. A l'agost, el servei es prestarà a Deltebre, Roquetes, Camarles i l'Ampolla.

Pel que fa a l'horari del servei és entre les nou del matí i les tres del migdia. La programació de "La Tribu" inclou activitats, jocs i sortides, a través de les quals es treballen els valors del respecte, l'amistat, la responsabilitat, la conscienciació ambiental, la cooperació, l'escolta activa i l'empatia.

Enguany, de la mateixa manera que l'any passat, s'han adoptat un seguit de mesures preventives per la crisi de la Covid-19. Així, es comprova diàriament la temperatura dels assistents i s'ha establert un pla de confinament en cas de necessitat, entre altres mesures.